Bliv grebet 24/7, når dit behov er størst

Coaching og sparring i en fleksibel ordning, der matcher dit travle liv.

Hvad er Mentor 24/7?

Mentor 24/7 er skabt til dig, der bestrider en toppost og har et ekstraordinært travlt liv. Flere af mine kunder er politikere eller kendte personer, som både jonglerer et hektisk arbejdsliv og et privatliv under pres. Tempoet er højt, tiden er knap, beslutningerne kan være overvældende og ensomheden enorm.

Som din personlige mentor og sparringsparter griber jeg dig, når du har allermest brug for det. Jeg står til din fulde disposition i den aftalte periode, hvor du med stor fleksibilitet kan kontakte mig på telefon, sms og mail. Det kan være 10 min. sparring i bilen på vej til et møde, eller en times coaching en sen aften. Er en frisk walk’n’talk i frokostpausen det, du har allermest brug for, så er det dét, vi gør.

Du kan læse mere om mig lige her.

Maksimal fleksibilitet og fuld fortrolighed

Måske genkender du dette

Eksempler på udbyttet af Mentor 24/7

Investering

Da Mentor 24/7 tilpasses dig og din kalender, vil jeg bede dig kontakte mig for en uforpligtende (fortrolig) snak om dine konkrete behov.
På baggrund af vores snak, udarbejder jeg et tilbud til dig.

Jeg kan kontaktes på tlf. 22910687 og mail mt-lj@webspeed.dk