Få professionel hjælp
til at få skabt overblik
og finde styrke

Individuelt forløb for dig, der befinder dig i en kaotisk tid i dit liv

Når alt er kaos, er der hjælp at hente lige her

Som coach og mentor er kriser gennem årene blevet mit speciale, og jeg hjælper i dag primært med mennesker, der af en eller anden grund er ekstra pressede i livet.

Kriser kommer i mange forklædninger og kan være udløst af noget ydre – skilsmisse, fyring, ulykker osv. – eller det kan være et indre uvejr, en følelse af frustration eller måske ligefrem depression.

Fælles for kriserne er, at vi har brug for at få skabt overblik over, hvad der er på færde. At få kastet et anker i stormen. Når det er gjort, handler det om at finde dine ressourcer frem og skabe et fundament, hvorfra du igen kan finde styrke, glæde og retning.

Forløbet hos mig planlægges i fællesskab med dig – ud fra din specifikke situation. Ingen skal stå alene i kaos. Heller ikke dig. Lad os skabe et første overblik sammen.

Book en gratis afklarende samtale

Du kan ringe til mig på tlf. 22910687 eller kontakte mig på mail mt-lj@webspeed.dk

Genkender du disse tanker og følelser?

Sådan foregår forløbet Fra Kaos til Klarhed

Eksempler på udbyttet af forløb

Din investering

Forløbet ”Fra Kaos til Klarhed” tilrettelægges i samarbejde med dig med udgangspunkt i din specifikke situation. Vi starter altid med en indledende samtale, hvor vi begge mærker efter, om vi er et match. Er vi det, vil jeg sende dig et bud på et forløb sammen med et prisoverslag.

Sådan booker du forløbet Fra Kaos til Klarhed

Hvis forløbet lyder som det rigtige for dig, så giv mig et kald på telefonen. Den første samtale af ca. 30 min. varighed er altid gratis og har til formål at sikre, at vi begge synes, at vi er et match. Erfaringsmæssigt vil samtalen give dig den første følelse af overblik og at have fået et ”vejskilt” at navigere efter.

Ring til mig på tlf. 22 91 06 87 eller send mig en mail på mt-lj@webspeed.dk.

Jeg glæder mig til at snakke med dig!

Kærligst Marianne